A keresett oldal nem található!
Hurrá, közel 40%-kal csökkent a szállítási díj :)
A COVID-19 miatt, a kiszállítás ideje hosszabb lehet a megszokottnál.

Farsangi jelmezek lányoknak

Farsangi jelmezek fiúknak

Női jelmezek, jelmezkellékek

Farsangi jelmezek férfiaknak

Vásárlói vélemények

Jelmez és jelmezkellék egyenesen Németországból közvetlenül otthonodba!

A Farsangi jelmezek választéka rengeteg különböző felnőtt és gyerek jelmezből, parókából és jelmezkiegészítőből áll. Azonban mi nem csak a hölgyekre gondolunk, hiszen a fiúk és a férfiak is könnyen rátalálhatnak a hozzájuk legközelebb álló jelmezre. A jelmezek szinte az összes jelesebb alkalomra megoldást nyújtanak a Számodra. Farsangra, az egyre népszerűbbé váló halloweenre, Mikulásra és karácsonyra is találunk jelmezeket és hozzájuk illő kiegészítőket, de persze ez még nem az összes alkalom, amit itt most felsoroltunk.

Ha a jelmezed végre sikerült megtalálnod, ne felejts el mellé választani jelmezkiegészítőt sem, mely még különlegesebbé változtatja megjelenésedet, öltözékedet! Szerezz hát jelmezed mellé néhány kiegészítőt is, parókát, harisnyát, boát, fehérneműt, kesztyűt, hogy Te legyél a parti jelmezversenyének abszolút győztese!

A dropshipping értékesítési modellen alapuló weboldal lényege, hogy mi kereskedőként tényleges árukészlettel nem rendelkezünk, így fizikai boltunk sincs, na de, a dolog lényege, hogy a hozzánk beérkező rendeléseket továbbküldjük a gyártónak, a brit Smiffys-nek, mely egyébként Nagy-Britannia legnagyobb jelmezgyártója, és Ők küldik a megrendelésed igen rövid idő alatt közvetlenül az otthonodba. Ugye, milyen jól hangzik?

A weboldal rendszerének hátterében a 25 éve működő Balloon World Hungary és a 12 éve működő Ünnepek Áruháza áll, két cég, melyek méltán híresek termékeik kiváló minőségéről és munkájuk pontosságáról és megbízhatóságáról.