Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Méret
Nem
Kor

Halloween buliba készül a család, de elakadtál annál a résznél, milyen jelmezbe kellene bújtatni a legkisebbet? Nem vagy egyedül, sokan vannak ezzel így.

A felnőttek viszonylag egyszerűen jutnak dűlőre, a gyerekeknek általában határozott elképzelése van, hogy milyen maskarában szeretnének ijesztgetni, na de a bébik! Ők még nem tudják elmondani, melyik halloween jelmezhez lenne kedvük. Emiatt maradjanak ki a hepajból? Na, azt már nem! (Jó, nyilván nem lesznek ott éjszakába nyúlóan, de pár óra nekik is jár.)

Akkor most tessék figyelni, mutatjuk mik a legmenőbb haloween jelmezek bébiknek. :)

Mi a menő halloween jelmez bébiknek?

A kérdésre nincs jó, vagy rossz válasz, hiszen ez legtöbbször ízlés kérdése. Viszont általában 2 úton indulhatsz el:

  1. Amiben a legcukibbnak néz ki
  2. Ami a legjobban megy a család többi tagjának öltözékéhez

Az első esetben szerintünk a legcukibb baba halloween jelmez a Mosolygós Tök és a Denevér. Előbbi kislányhoz, utóbbi inkább kisfiúkhoz illik. Bár hallottunk már olyan mítoszokat, hogy vannak kislányok, akik kitesznek 2-3 fiúgyereket is elevenségben. Az ő esetükben meggondolandó, hogy mégis inkább egy bőregér gúnyáját húzzuk rájuk. :)

Második esetben az egész család egy bizonyos karakter köré építi a maskaráját. Ilyenkor érdemes abból kiindulni, hogy milyen elérhető halloween jelmezek vannak bébiknek. Ugyanis a kicsiknek készült szettekből mindig kisebb a választék a felnőtt és nagyobb gyerekeknek szánt jelmezekhez képest.

Ha megvan a koncepció, jöhet a vadászat! :)

Nézzük milyen lehetőségek vannak baba jelmez fronton

Amit előre szeretnénk leszögezni, hogy nálunk nincsen újszülött, csecsemő és kisbaba jelmez. Ha még ennyire pici a bébi, akkor jobb, ha majd csak a következő bulin vesz részt. Főleg ezekben a vírusos időkben…

A kis kitérő után lássuk a kínálatot!

Pók: Ez elég király, mert pókos cuccból bőven van választék a nagyok számára is. A megszámlálhatatlan mennyiségű mű pókhálóról már nem is beszélve.

Ördög: Ezt fölösleges is taglalni, férfi és női jelmezeink között is igen sok ördög gúnyát találsz.

Vámpír: A másik joker, ráadásul itt még eszedbe juthat a Hotel Transzilvánia című mese is, ahonnan aztán bőven tudsz ihletet meríteni. Egyrészt a főszereplők közül, másrészt a hotel vendéglistája is telis tele van érdekes és félelmetes lényekkel.

Boszorkány: Kezdve a Sabrina a Tini boszorkánytól, egészen a rút banyáig, nálunk ilyen jelmezt is bőven találsz, szintén többféle kivitelben. A férfiak pedig feszíthetnek mellettetek varázsló köpenyben.

Fekete macska: Kiegészítve a boszorkányt legkedvesebb állatával, a fekete macskával, abszolút teli találat!

26 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!