Farsangi jelmezek fiúknak

Ha gyereked van, nem lehet egyszerű feladat kiválasztani a megfelelő jelmezt.

Minden nap más, és más jelmez ötletek jutnak eszükbe a kis lurkóknak, de dönteni nagyon nehéz. Hogy megkönnyítsük a helyzeteteket, mutatjuk milyenek a legjobb farsangi jelmezek fiúknak. Rengeteg féle közül lehet választani.

Van itt indián jelmez, ninja jelmez, denevér jelmez, bohóc jelmez, lovag jelmez, cowboy jelmez, és halloween kiegészítők, amelyek teljessé teszik a maskarádat.

Válassz nyugodtan többet, egyszeri szállítási költségért

Mindenképpen nézz körül, hiszen ezek a farsangi jelmez ötletek fiúknak készültek első sorban.  Ha úgy gondolod, hogy nem tudsz választani sem te, sem a csemetéd, akkor tárazzatok be későbbre, hiszen nem csak a farsang ilyen beöltözős ünnep. Később lesz még halloween is, így nem árt, ha van még a tarsolyban ez-az! Biztosan a gyermeked is örül neki, ha egyszerre két jelmez várja majd otthon.

Óriási választék farsangra és Halloween-re is

A farsangi jelmezek fiúknak témakörben találsz őrült félelmetes darabot, olyat ami halloweenre való, de természetesen olyat is, amely beleillik egy nagyon édes kis farsangi buli hangulatába. Webshopunkra jellemző az óriási választék.

Hogy miért? Mert minden gyerek más és más, így nem lehet őket egy kalap alá venni.