Farsangi jelmezek nőknek

Kimeríthetetlen kínálat a trendek figyelembe vételével

Biztosan alakult már a Ti életetek is úgy, hogy hipp-hopp szükség volt egy jelmezre, és nem tudtátok, hová is forduljatok.

Nos, nekünk van egy jó tippünk, amit már Ti is biztosan megtaláltatok. Nálunk a farsangi jelmezek nőknek készültek. Kínálatunk kialakításánál figyelembe vettük az éppen aktuális trendeket, licenszes termékeket, és természetesen a hölgyek megunhatatlan kedvenceit.

Van itt fűző, és katica jelmez is, no meg farsangi álarc, méhecske jelmez, és minnie egér jelmez is.

Valódi kiteljesedés

Nem csak a gyerekekre, hanem a gyermeklelkű felnőttekre is gondoltunk, hiszen a női jelmez sokrétű lehet. A hölgyek vágynak a szépségre, a bájra, és mindarra, amitől magabiztosságuk a felszínre tör.

Hisszük, hogy mindenkinek joga van kiteljesedni, még egy farsangi buli keretein belül is. Akkor is, ha csak egy álarc fedi az arcát, vagy egy női jelmez segít az átváltozásban.

Biztosan tudjuk, hogy nálunk megtaláljátok azt, amire titkon vágytok.

Kiegészítőkben is jók vagyunk

Érdemes keresgélnetek még akkor is, ha nem szeretnétek teljesen beöltözni, hiszen rengeteg jelmez kiegészítővel várunk Benneteket, amivel egy egyszerű utcai ruhát is feldobhattok.

A lényeg, hogy van itt minden.

Akad női jelmez, paróka, szemálarc, arc és testfesték, vicces szemüveg, boák, harisnyák, bármi, amivel kiegészítheted a megjelenésedet.

Most Te vagy az első

Nagyon fontos, hogy önmagad lehess a farsangi buliban, és akkor is, ha éppen más bőrébe bújsz. Fontos, hogy az TE legyél, ehhez pedig tökéletes ez az oldal. Biztosak vagyunk benne, hogy nincs olyan hogy lehetetlen. Böngéssz a kategóriák között, és találd meg magadnak az álom jelmezt, azt, ami igazán te vagy!

Oldalunkon gyerekeknek is találhatsz ezt-azt

Az itt látható darabok farsangi felnőtt jelmezek, de miután kiválasztottad a sajátodat, tiniknek, gyerekeknek és a legkisebbeknek is megtalálhatod a megfelelő maskarát.