Jelmezek lányoknakJelmezek fiúknakNői jelmez
A termékek egyenesen Németországból érkeznek Hozzád, nem a Bécsi úti boltunkból történik a kiszállítás, ezért magasabb a kiszállítási költség. Cserébe alacsonyabb áron tudod megvásárolni a jelmezeket.

A szállítási címen, a vevő adatain, a csomag tartalmán (méretek, mennyiségek stb.) a rendelés leadása után nem tudunk változtatni. Kérjük, ezt vedd figyelmembe a rendelés leadása előtt.

Kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik

GLS - General Logistics Systems

A szállítási idő: 3-6 munkanap. Banki utalás esetén a pénz beérkezése után tudjuk csak elindítani a megrendelést.
A rendeléshez követőkódot biztosít a szállító.

Szállítási díj: 1990 Ft.

Fizetési Információk

A következő fizetési módok közül választhatsz:

  • Simple bankkártyás fizetés
  • Banki Átutalás

Miért nem tudsz utánvétes fizetést választani nálunk?

Mivel a termékek egyenesen Németországból érkeznek hozzád, a mi raktárunkat nem érinti az útja, ezért jelenleg technikailag sajnos nem megvalósítható az utánvétes fizetési mód.

Miért bízzál meg bennünk és fizess utalással vagy bankkártyás fizetéssel?

  1. Az oldal működtetője a Balloon World Hungary Kft., amely egy több mint 20 éve működő partyáru-, és léggömb kis- és nagykereskedés.
    Ismered az Ünnepek Áruházát? Azok is mi vagyunk :) és több, mint 100 ezer elégedett ügyfelet szolgáltunk már ki.
  2. Amennyiben még sem tetszik a megrendelt termék, esetleg méret problémád akadt volna, 14 napon belül élhetsz az elállási jogoddal.  Ebben az esetben nincs más teendőd, mint visszajuttatni a hozzánk a csomagod és mi visszautaljuk neked a teljes vételárat, szállítási költséggel együtt.

Pontosan emiatt nincs okod izgulni! Ezeknek a fontos összetevőnek az eredménye pedig nem más, mint egy olyan jelmez és jelmezkellék webshop, amelyen több mint 7000 féle terméket találhatsz. Megéri, nem igaz? :)

Kérjük, add meg az adataid!