Jelmez tiniknek

Menő jelmezek tiniknek?

Megtaláltad a számításaidat! Színes, vibráló és izgalmas farsangi és Halloween-i maskarák tömkelegét hoztunk el Nektek. Célunk az egyediség; valószínűleg ezeket a darabokat nem találod meg minden bokorban.

Nem egyszerű feladat.

Tiniknek választani jelmezt ma abszolút nehéz feladat. Ebben a korban már nagyon sok mindent elutasítanak, amit a szülők szeretnének. Talán azért, mert olyan hatások is érik őket, amelyekre nem igen van befolyásunk.

A tininindzsa teknős már rég nem izgatja őket, de az egyszerűség is távol áll tőlük.

De akkor pontosan mire van szükségük? Hát ezekre:

  • Divat
  • Extrémitás
  • Újdonság
  • Egyediség
  • Soha nem látott jelmezek
  • Megbotránkoztató kiegészítők

Nagyvonalakban ennyi.

Következzenek olyan jelmezek tiniknek, amelyek nem jönnek szembe minden buliban! Mutatunk néhány példát.

A zombi tini öltöny

Brutális, erőt sugárzó, mégis mókás zombi jelmez, ami aztán teljes mértékig kitűnik a tömegből. Egy elképesztően menő darab, amely minden igényt kielégít. Maximum egy dolgot tudunk mellé elképzelni, ez pedig nem más, mint egy zombi farsangi álarc.

Úgy gondoljuk, hogy elegánsan, mégis vérfagyasztóan megjelenni egy Halloween-i vagy farsangi buliban kiváltság. Ezt nyújtják a tematikus öltönyök, amik a legújabb generációs farsangi ruhák.

Ne lepődj meg, ha Magyarországon még nem láttál ilyet. ;) Mégy Nyugat-Európában és Amerikában is csak most kezd bejönni a köztudatba ez a vadonatúj öltözködési forma.

Az effajta újdonságok, az ilyen szinten ötletes jelmezek egyébként webshopunk védjegyei. Máshol nem biztos, hogy rájuk akadsz.

Cica jelmez lányoknak

Ez a cicus jelmez nem egy átlagos darab. Tartalmaz mindent, amire egy macskanőnek szüksége lehet:

  • Az overáll tetőtől talpig a viselőhöz simul, kiemeli alakját és kellemes tapintású
  • Farok, amely az overállhoz csatlakozik
  • Cicafül
  • Gallér

Szóval zseniális, a vásárlóink egyenesen imádják!

További jelmezek tiniknek

Két népszerű darabot mutattunk be Nektek, de természetesen van még egy s más a tarsolyunkban. A színek harmonikusak, egyszerűen lehengerlő látványt nyújtanak. A méretek megegyeznek a leírtakkal, csalódás kizárva.

És az egyediség…

Nincs is szó arra, hogy mennyire jó úgy bemenni egy Halloween-i vagy farsangi mulatságra, hogy nem látod máson a kedvenc jelmezedet. A tinik esetében ez hatványozottan fontos.

Kiegészítőkre is szükségetek lehet

Paróka, arcfesték, kellékek és további vicces farsangi jelmez ötletek garmadája található meg oldalunkon. Nézz bele a felnőtt jelmez kategóriába itt, hogy megtaláld a legjobb kiegészítőket.

6 munkanap alatt, egyenesen Angliából

Beszállítónk, a Smiffys Európa legnagyobb jelmezgyártója. Raktáruk Nagy-Britanniában található, de a remek szállítási kondícióknak köszönhetően 6 nap alatt kézbe is veheted a csomagot. Mintha csak Magyarországról rendelnél.