Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Méret
Nem
Kor
Típus

Gondolkoztál már azon, hogy milyen fontos kiegészítője egy bohóc jelmeznek a bohóc cipő? Mert mi igen, sőt azon is, hogy vannak olyan maskarák, amelyekhez szinte kötelező darab a megfelelő lábbeli.

Éppen ezért egy egész kategóriát szenteltünk nektek azokra a surranókra, amelyek nélkül mit sem ér egy valamire való jelmez.

Találsz itt a már említett bohóc cipőn kívül kalóz cipőtakarót, karácsonyi csizmát, Mikulás cipőtakarót, de még manó cipőt is, cuki csengettyűvel. Ami a csengő leszedése után simán elmegy gonosz boszorkány cipőnek is. :)

Ezeken kívül simán elmehetsz egy 60-as, 70-es évek diszkó bulijába is, ugyanis nálunk még az ezekben az időkben használatos platform cipőket is megtalálhatod.

Ha megvan az álom lábbeli, feltétlenül nézz körül a farsangi kellékek között is, ugyanis ott is tömérdek jelmez kiegészítő várja, hogy feldobhassa a jelmezed.

Megj.: Egy gondolat erejéig visszatérve a bohóc cipőre: Sokan megpróbálkoznak vele hand made, hiszen manapság, amikor minden információ kb. karnyújtásnyira van tőled, simán találhatsz olyan videót, ahol a bohóc cipő készítése házilag a téma. Ha érzel rá késztetést, és szereted a kihívásokat nyugodtan megpróbálkozhatsz vele, de ha biztosra akarsz menni, akkor mi jó szívvel ajánljuk a nálunk kapható darabokat. :)

22 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!