Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Méret

A Mikulás jelmez mosolygerjesztő hatása vitathatatlan. De min múlik az, hogy ez a mosoly egy kedves emlékből, az ünnep öröméből, vagy egy vicces látványból fakad?

A Télapó jelmez, mint emlékek őrzője

A klasszikus, mindenki emlékeiben elevenen élő Mikulás ruha minden esetben az ünnep örömét idézi fel. A készülődést, az örömszerzést, a békességet és az otthon melegét. Felnőttként is megdobban a szívünk a látványától, és egy pillanat alatt felidézzük a legszebb emlékeinket. Ezt az érzést keressük akkor is, mikor mi bújunk az ősz hajú apó bőrébe.

Klasszikus Mikulás jelmezben ugyanazt a varázslatot szeretnénk átadni a gyerekeknek, amit mi éltünk át, és aminek az élménye a legnagyobb kincs egy gyermek életében. És ezt az érzést szeretnénk feleleveníteni családtagjaink körében is, amikor Télapó ruhában lepjük meg őket az ünnepi összejövetelen.

Vicces Mikulás ruha férfiaknak

A céges és a baráti karácsonyi bulik egyik legkedveltebb darabjai viszont nem az emlékek miatt csalnak könnyet az ember szemébe. A rénszarvas vagy a manó hátán lovagló Mikulás jelmez garantáltan „sírva röhögő” perceket okoz. Főleg, ha elsajátítjuk a súly alatt esetlenül, rogyadozó lábakkal dülöngélő áldozat mozgását. Egy kis jobbra-balra billenéssel megfűszerezve holtbiztos a siker.

Az öltönyszabású ruha viszont úgy nyújt kellemes látványt, hogy közben elegáns humorral tölti be az estét. Ha ebben lépsz be a céges karácsonyi buliba, tutira megnyered az est Barney Stinson-ja címet. Készülj fel pár klasszikus Barney idézettel és csapj egy igazán fergeteges(!) estét.

Ha a humorod bátorsággal is fűszerezve van, lepd meg életed szerelmét egy igazi Borat-os mankinivel. A meglepetés és örömszerzés ebben az esetben is biztosra vehető. ;)

A Mikulás ruha rendelése

Ahhoz, megkönnyítsük a készülődést, a jelmez kiválasztásánál és rendelésénél kérjük, ügyelj a szállítási időre. A farsangijelmezek.hu külső raktárból szállítja a megrendelt termékeket, ami 3-6 munkanapos szállítási időt igényel.

11 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!