Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Nem

A halloweeni buli egyértelműen az átváltozásról, a játékosságról és az ijesztő szerepekről szól, a folyékony latex pedig a legjobb kellék, hogy mindezt a saját bőrödön tapasztald meg.

Folyékony bőrréteggel egy iszonytató estéért

Bárcsak a saját bőrünk is könnyen formázható lenne. Kedvünkre simíthatnánk, tehetnénk feszesebbé, vagy rugalmasabbá, ha úgy tartaná kedvünk. Sajnos az emberi szervezet ezirányú evolúciós ugrásáról máig nem jelent meg megfigyelésen alapuló, a tudomány által is alátámasztott publikáció. Jó hír viszont, hogy ami a formálhatóságot illeti, a természet meghallgatta az ember imáját, és a kaucsukfa nedvét ajándékozta neki, hogy a latex folyadék segítségével legalább egy felejthetetlen, vérfagyasztó halloween bulira megváltoztathassa gyönyörű bőrének textúráját.

Ennek a különleges folyadéknak köszönhetően egy rémes vágás, pár iszonytató lőtt seb, vagy vámpírfog okozta vérző sebhely már kis hozzáértéssel is elkészíthető. És hát, ami a feszességet illet: a zombikra jellemző, erősen kollagénhiányos, oszladozó bőr hatása könnyebben érhető el a folyékony latex-szel, de jelenleg pont ez a cél, nem igaz?

Milyen a jó folyékony latex?

Elsősorban megbízható. Tudjuk, hogy a folyékony latex házilag is elkészíthető, de -valljuk be- eléggé macerás és bizonytalan, tudva, hogy a bőrünket szeretnénk kenni és fedni vele. Egy bőrgyógyászatilag tesztelt és forgalomba került folyékony latex arcra, karra és felsőtestre is bátran alkalmazható, ráadásul ammóniamentes változatban is kapható, ha érzékenyebb a bőröd. És ami a legjobb benne, hogy pepecselésre sincs szükség az előállításához, csak a kupakját kell lecsavarni.

A folyékony latex használata

A legtöbb folyékony latex olyan cseppfolyós, mint a joghurt, felviteléhez ecset, fültisztító pálcika, vagy szivacs ajánlott. Elsőként egy alapréteget érdemes felvinni a kiszemelt területre, amire a seb típusától függően lehet a további rétegeket felkenni. Vágott, szakított sebeknél a mélység elérése érdekében ajánlatos vattát, papírtörlőt vagy rétegelt zsebkendőt használni. Ebben az esetben minden réteg papírt újra át kell kenni, mintha papírmasét készítenénk.

Ha esetleg mégsem bízol a kézügyességedben, akkor sem kell kétségbe esni. Számtalan olyan latex maszk segít megformálni kedvenc karakteredet, amiket simán felhúzhatsz vagy egy kis latex ragasztó segítségével rögzíthetsz. És habár a tubusos folyékony latex árban kedvezőbb, időben sokat spórolhatsz, és a hatás is garantált.

4 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!