Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Nem

Te tudod, hogy a nagyszakállas kiegészítői közül melyik a legikonikusabb? Ez az egyetlen olyan kellék, amit ha jelmez nélkül, egy teljesen hétköznapi ruha mellé felkapsz, azonnal ünnepi lázba hozod a körülötted lévőket. Neked mi a tipped?

Hát persze, hogy a mikulás sapka! A hagyományos darabok mellett nálunk találsz kicsit extrább vonulatot is. Így aztán biztosan megtalálhatod azt, ami neked kell.

Mikulás sapka extrákkal

Egy télapó sapka több összetevő miatt is lehet átlagon felüli. Az egyik ilyen az anyag minősége. Az egyszerűbb filctől haladhatunk az exkluzívabb plüss felé. A létra tetején pedig a csillogó cérnával átszőtt darabok foglalnak helyet.

A másik különlegesség a mikulás sapka hosszában rejlik. A vállig érő daraboknál például nehezen tudunk elképzelni csajosabb vonalat.

Az egyik legkedveltebb azonban a világító mikulás sapka, melynek karimájába kis műanyag szívecskéket applikáltak. Ezek a bekapcsolás után eszeveszett villogásba kezdenek. Tehát ha a feltűnés a cél, akkor már tudod melyiket válaszd. :)

Még meg kell említenünk egy cuki és nagyon csajos átmenetet, ami nem más, mint a hajpántra rögzített mini sapi. Szuper megoldás lehet, ha nem szeretnéd a fél fejedet sapka alá rejteni.

Most, hogy már tudod, van világítós mikulás sapka és mini hajráfos változat is, már csak egy félét nem említettünk: Ez pedig a mikulás sapka gyerekeknek. Külön ilyet csak felnőtt méretben találsz, de teljes gyerekjelmezt itt tudsz beszerezni.

7 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!