Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Nem
Típus

December egyik legnagyobb varázserővel bíró motívuma a Mikulás szakáll. Az ünnepek közeledtével egyre több embert tölt el melegséggel, ha meglátja. De miben rejlik az ereje?

A Télapó szakállában lakozó csoda

Aki látott már gyereket egy hosszú szakállú ősz embert észrevenni, tudja, milyen varázslat lengi körül a viselőjét. Még akkor is, ha az illető garantáltan nem a Mikulás. A gyerkőc minél fiatalabb, annál harsányabban és boldogabban kiált fel: Ott a Télapó! Izgatottság és boldogság lesz úrrá rajta, és talán az egyik Mikulásos dalt is elkezdi énekelni.

Idővel ez a fajta gyermeki reakció alábbhagy, dal sem csendül fel, de biztos, hogy felnőttként is a kedves, ősz apó jut eszünkbe először, ha meglátunk egy hosszú, fehér szakállat.

Milyen a jó és varázslatos Mikulás szakáll?

Mikulás szakáll rendelésnél a fenti sorokat mindenképpen tartsuk szem előtt. Varázslatot szeretnénk, örömet okozni, és életre szóló élményt adni. Ezért olyan típust válasszunk, ami illik hozzánk, vagy a viselőjéhez. A magas, vékony alkathoz inkább az egyenes szálú szettet érdemes választani, míg az alacsonyabb, „süteményszerető” Mikulás vonalaihoz a hullámos, vagy a göndör fürtök illenek jobban.

Az egyszerűbb, filc jelmezhez elegendő lehet a vattaszerű Mikulás szakáll. De ha a bársonyos luxus Télapó szett mellett teszed le a voksod, javasolt a szálazott, 40 cm-es hófehér szakállat választani mellé, az összhatás érdekében.

Ami viszont a legfontosabb! Azzal, hogy megszületett benned a kérdés, „Mikulás szakállt hol lehet venni?”, már része lettél a varázslatnak. Boldogságot, ünnepi hangulatot és hitet adsz azoknak, akik meglátnak majd a jelmezben, ősz szakállal.

Rendelésnél kérjük ügyelj arra, hogy a farsangijelmezek.hu olyan Mikulás szakáll eladó hely, ahol megrendelésedet külső raktárból hozzák a manók, így azt 3-5 napos szállítási idővel tudjuk eljuttatni hozzád.

9 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!