Jelmezek lányoknakÚjdonságokJelmezek fiúknak
Nem
Kor

Megvan az ijesztő jelmezed, de valami még hiányzik a tökéletes megjelenéshez? Keresed azt a pluszt, amivel mindenkire a frászt hozhatod a beöltözős bulin? Mi tudjuk, hogy mire van szükséged! Neked műseb kell!

Mi a műseb?

A kamu seb egy legtöbbször latexből készült domború sérülést imitáló puha anyag, aminek látványától garantáltan mindenkiben megáll az ütő. Kicsit egyszerűbb változata a lemosható tetoválás, amely bár nem domborodik ki a bőrből, de sokkal könnyebb a felületre applikálni.

Műseb készítés

Bár a témában számtalan videó fellelhető a világhálón, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tudd elsajátítani a sebkészítés tudományát. Éppen ezért hoztuk létre ezt az oldalt, ahol minden apróságot figyelembe véve tanulhatod meg az alap fortélyokat.

Műseb kellékek

Mint minden komolyabb dologhoz, itt is elengedhetetlen a jó eszközök beszerzése. Hiszen a saját dolgodat könnyíted meg azzal, ha olyan kellékeket vásárolsz be, amivel gyorsabban és precízebben tudsz haladni. Ráadásul nem csak időt spórolhatsz, de a végeredmény is sokkal élethűbb lesz tőle.

Amire egy kifogástalan rémisztő arc elkészítéséhez mindenképpen szükséged lesz, az egy jó kis alapozó, pár ecset, papírzsepi, szivacs, fültisztító pálcika, némi arcfesték, esetleg folyékony latex vagy smink ragasztó (amennyiben a szett nem tartalamazza), és művér.

Egyébként folyékony latex segítségével a nulláról is készíthetsz műsebet, szóval, ha efféle affinitást érzel magadban, akkor hajrá! Éljen a kreativitás! :)

A jó horror smink

Természetesen tartozéka az élethű sebhelynek. Képzeld csak el, hogy mennyire lenne gáz, mondjuk Joker két oldalt felvágott szája az ikonikus sminkje nélkül… Így, ha megvan a kitalált karakter és 100%-osan hozni szeretnéd a figurát, akkor egy jó arcfesték-seb kombó tényleg csodákra képes.

Ha azonban azt gondolod, hogy olyan messze áll tőled a maszkmesteri hivatás, mint Makó Jeruzsálemtől, akkor válassz az élethű horror maszkok közül! És bár valószínűleg nem lesz egész éjjel a szetted tartozéka, legalább hajnalban nem kell a sminklemosóval bajlódnod majd. :)

5 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!