Mikulás jelmezekMikulás szakállMikulás sapka

Nincs ennél fontosabb kellék egy igazán rémisztő halloween-i jelmezhez. Kitalálod mi ez? Hát persze, hogy a művér!

Azonban attól még, hogy nagyjából elengedhetetlen a jelenléte, sokan még a létezéséről sem tudnak. Lássuk tehát, hogy pontosan mi is ez!

A jó művér jellemzői

 1. Az első és legfontosabb tulajdonság, hogy nem is túl folyékony, de nem is túl szilárd. Olyan pont jó halmazállapotú. Persze ebben is vannak fokozatok, attól függően, hogy milyen fajtájú mű vért szeretnél beszerezni.
 2. Erőteljes a színe. Nem emlékeztet egy olyan löttyre, mint amiben éppen kiöblítetted a piros temperás ecsetedet.
 3. Gyors száradás után sehol nem hagy nyomot.
 4. Viszonylag hamar lemosható, de a buli folyamán nem kell óránként utána kenni.
 5. Kimosható a ruhából.

A művér fajtái

 1. Tubusos: A legegyszerűbb használni, simán felviheted a kezeddel, vagy fültisztító pálcikával, és akár cseppenteni is lehet vele.
 2. Üveges: Nagy kiszerelésű, általában akkor keresik, ha nagyobb felületen vagy sok emberen kell használni.
 3. Zselé, gél: Ezzel lehet elérni a sötétebb alvadt vér hatást.
 4. Spray: Vérspriccelést imitálhatsz vele.
 5. Vérkapszula: Hagyományos gyógyszeres kapszulába rejtett ételfesték, ami a nyáladdal összekeveredve éri el a szájból kifolyó vér hatását.
 6. Egyéb színű: A horror filmekben sokszor találkozunk rémisztő alakokkal, például zombikkal, akiknek nem piros színű a vérük. Éppen ezért nálunk vásárolhatsz zöld és fehér színű művért is.

Ahhoz, hogy a megfelelő hatást elérd természetesen szükséged lesz egyéb hozzávalókra is. A halloween arcfestés tudománya például némi gyakorlással simán elsajátítható. Ehhez kelleni fog egy halloween smink készlet, de jó ha egyéb halloween smink kellékek is a birtokodban vannak. Gondolunk itt szivacsra, ecsetekre, és némi arcfestékre.

Halloween smink férfiaknak?

Miért ne? Ez az időszak pont arról szól, hogy a beöltözős buliban az lehetsz, aki csak szeretnél. Úgyhogy, ha Te férfi vagy, akkor is nyugodt szívvel állj neki egy rémisztő smink elkészítésének. Hiszen már tudod, mi a titkos hozzávalója az emlékezetes megjelenésednek. :)

2 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!